DC Cars logo
Davy Cooreman
Fabriekstraat 98
B-9200 Baasrode
+32 (0)474 64 22 60
dc.cars@telenet.be

Ma-Do: 8.30u-12u en 12.30u-18u
Vrijdag: 8.30u-12u en 12.30u-15u
Weekends en feestdagen gesloten

DC Cars

Team

5 vaste medewerkers

DC Cars Baasrode - Davy Cooreman

Davy Cooreman - Zaakvoerder - Gestart 07/2007

Davy is de oprichter van de garage. Na zijn school in 2007 startte hij als bijberoep in het ouderlijk huis in een kleine garage met smeerput. In 2012 maakte hij de stap naar hoofdberoep waarna hij in 2017 verhuisde naar de nieuwe locatie in Baasrode welke hij kocht in 2016 en gedurende 1,5 jaar verbouwde met zijn vader. Davy is gepassioneerd door mechaniek en al wat er bij komt kijken. Zo staat hij in voor al het speciale en moeilijkere diagnosewerk maar is hij ook verantwoordelijk voor ontvangst van klanten, receptie en verkoop van tweedehandswagens. Davy stelt diagnose, bestelt alle onderdelen en plant alle werkzaamheden in. Ook de aan- en verkoop van tweedehandswagens neemt hij samen met zijn collega Tommy voor zijn rekening. De tijd die overblijft, werkt Davy zelf nog mee in de garage.

DC Cars Baasrode - Robin Publie

Robin Publie - Mecanicien - Gestart 11/2017

Robin is onze vaste fulltime mecanicien. Robin voert alle onderhouden en herstellingen uit. Sleutelen is wat hij het liefste doet! Robin is werkzaam in de mechaniek sinds 2010. Sinds de start van Robin bij DC Cars merken we een enorme groei. Werken aan alle merken blijft geen eenvoudige klus maar Robin sleutelt rustig, denkt na en neemt steeds het zekere voor het onzekere. Van onderhoud tot motorwerken, carrosseriewerk tot banden, Robin is gebeten door het vak en enthousiast om elke uitdaging aan te gaan. Zekerheden bestaan niet meer maar dat Robin een goede mechanieker is... Dat staat vast!

DC Cars Baasrode - De Wilde Bryan

Bryan De Wilde - Mecanicien - Gestart 10/2019

Bryan begon bij DC CARS als stagiair om zo samen met zijn opleiding af te studeren in automechanica. Ondertussen behaalde Bryan welverdiend zijn diploma en kon hij bij ons starten als mecanicien. Bryan versterkt ons team fulltime sinds 10/2020 en is ondertussen onze specialist voor onderhouden, banden, wieluitlijningen, nazicht keuringen en zoveel meer. Bryan is leergierig en bereid om elke klus tot een goed einde te brengen. Kort samengevat kunnen we op Bryan steeds rekenen en zijn we blij met hem in ons team!

DC Cars Baasrode - Tommy Temmerman

Tommy Temmerman - Vennoot DC CARS Oudegem - Gestart 03/2019

Tommy en Davy leerden elkaar enkele jaren geleden kennen aanvankelijk als klant van onze garage tot de vraag van Tommy was gekomen om samen auto's te kopen en te verkopen. Na enkele keren samenzitten ontstond uit een idee een nieuw bedrijf: DC CARS OUDEGEM. Samen slaan we nu de handen in elkaar om auto's aan te kopen en klaar te zetten voor een nieuwe eigenaar. Tommy houdt zich vooral bezig met aankoop van recente tweedehandswagens via allerlei kanalen zoals einde leasing, veiling websites enz.. maar ook met de verkoop ervan zowel op ons eigen terrein in Baasrode maar ook op een tweede terrein in Oudegem. Alle wagens komen binnen bij DC Cars in Baasrode, worden nagekeken en in orde gezet voor verkoop. De na service en garantie gebeurt ook door onze garage in Baasrode. Uit een leuk idee ontstond een tweede bedrijf voor DC Cars maar ook een zeer fijne collega met een hoge betrokkenheid op gebied van verkoop van wagens zowel voor DC Cars Oudegem als voor DC Cars zelf.

DC Cars Baasrode - Daisy Cortvrindt

Daisy Cortvrindt - All-round medewerkster - Gestart 06/2019

De voornaamste taken van Daisy zijn het schoonmaken van tweedehandswagens, onderdelen afhalen bij de dealers en wagens naar de keuring brengen. Verder is Daisy een grote hulp binnen de garage bij het algemeen onderhoud en net houden van de garage. Daisy heeft altijd iets willen doen met auto's, haar vader was vrachtwagenchauffeur en als kind reed Daisy altijd mee. Alles met een motor interesseert haar en al zeker als het om snelle wagens gaat. Kortom auto's zijn voor Daisy haar passie!

2 freelance medewerkers

DC Cars Baasrode - Luc Cooreman

Luc Cooreman - Medevenoot - Gestart 07/2007

Luc is de vader van Davy. Altijd bereid te helpen en van in het begin een grote steun geweest voor de garage. Wanneer er iets niet lukte of wanneer Davy hulp nodig had rinkelde de telefoon van vader om een handje te komen helpen. Nooit was of is dit teveel en telkens een half uurtje later staat paps paraat. Het was onder druk van vader dat de beslissing werd genomen in 2016 om over te gaan tot aankoop van de huidige locatie. Met de steun van hem om alles te verbouwen maakten we van een oud herenhuis in 1,5 jaar tijd een nieuwe garage. In 2019 realiseerden we samen met hem een voorlopige uitbreiding van de garage zoals ze nu is. Waar het kan kunnen we dus altijd op hem rekenen! Nooit laat hij onze garage in de steek en waar hij tijd heeft spendeert hij deze graag in de garage om te helpen of te knutselen of te babbelen met klanten. Niets is voor hem te veel waarvoor heel veel dank!

DC Cars Baasrode - Jonathan Demoulin

Jonathan Demoulin - Freelance mecanicien - Gestart 11/2016

Jonathan is de beste vriend van Davy. Jonathan en Davy leerden elkaar kennen in 2010 op de Speedway in Warneton waar zij beiden hun passie voor snelle auto’s deelden. Zij reden samen 2 jaar lang competitie in de reeks super privé cars waar ze in 2011 samen in de top 3 eindigden. Sindsdien zijn zij de beste vrienden. Jonathan is vliegtuigtechnicus in Zaventem en is werkzaam in bijberoep als garagist sinds 11/2016. Op drukke momenten en wanneer nodig kunnen we op hem rekenen als freelance mecanicien of voor depannages.